Tilaa kalenteri omista kuvistasi!

Seinäkalenteri omilla kuvilla

Suunnittele kalenteri itse! 

Design-kalenteri antaa sinulle vapauden toteuttaa unelmiesi kalenteri juuri sellaisena kuin sen itse haluat. Päästä mielikuvituksesi valloilleen! Asettele kuvat, tekstit ja kalenteriosa juuri niin kuin itse haluat ja aloita kalenteri mistä tahansa kuukaudesta.

Kerää kalenteriin kaikki vuoden parhaat kuvat ja tilaa iloa koko vuodeksi - itsellesi tai lahjaksi!

Valitse itse, mistä aloitat kalenterisi

Vuosikalenteri sai juuri uuden muodon. Nyt voit itse valita, mistä kuukaudesta kalenterisi aloitat. Kalenterisi on aina ajankohtainen, tilaat sen mihin aikaan vuodesta tahansa. Kalenterissa on aina 12 kuukautta, mutta sinä voit itse määrätä, mistä kuukaudesta sinun kalenterivuotesi alkaa.

Merkitse tärkeät päivät kalenteriisi

Lisää kalenteriin tilausta tehdessäsi kaikki sinulle tärkeät päivät, niin saat ne valmiiksi painettuina omaan kalenteriisi. Lisää kalenterimerkinnän viereen vielä hauska leikekuva tai vaikkapa päivänsankarin kuva muistuttumaan tapahtumasta.

Kalenterin monet muodot

Design-kalenterin suunnittelussa vain mielikuvitus asettaa sinulle rajat. Voit laittaa yhdelle kalenterisivulle useita kuvia, asettaa yhden kuvan koko sivun taustakuvaksi, lisätä kuvia tai valmiita leikekuvia päivämäärien kohdalle. Voit myös siirtää ja muokata itse kalenteriosiota kaikilla sivuilla. Sommittele kalenteri juuri niin kuin haluat ja valitse itse mieluisat värit ja fontit.

Huikea lahja – helposti

Itse tehty kalenteri on erinomainen lahja koko porukalle! Suunnittele harrastepiirin kokouskalenteri, jossa merkitset tärkeät tapahtumat edellisen vuoden parhailla kuvamuistoilla. Ihana lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille on kalenteri, jonne on merkitty valmiiksi kaikki perheen tärkeät päivät kuvineen!

Odottavalle äidille Design-ohjelma tarjoaa upeat mahdollisuudet rakentaa odotusajan kalenteri, ja hääsuunnittelija voi merkitä tärkeät päivämäärät kalenteriin valmiiksi, niin että kirkot, kukat ja muusikot tulevat varmasti varatuiksi ajoissa!

Ole luova ja suunnittele vuodein upein kalenteri

Hinnasto

Koko Kalenterin sivutNorm. hinta 
Design seinäkalenteri A4
Design-seinäkalenteri A4 170g silkki digipainopaperi 16,95€  
Design-seinäkalenteri A3 170g silkki digipainopaperi 19,95€  
Design-seinäkalenteri Jumbo 170g silkki digipainopaperi 29,95€  
 

Näin helppoa se on!

Ensimmäinen kalenteritilaukseni

Valitsin 13 kuvaa ja käytin kalenterin tekemiseen 15 minuuttia

Valitsin kalenteriini teemani

Lisäsin kalenteriin kaikki tärkeät syntymäpäivät ja muut minulle tärkeät päivät

Lisäsin tekstiä kanteen ja muutamalle sivulle

Kalenterini oli nyt valmis

En voinut uskoa kuinka helposti sain tehtyä kuvistani hauskan kalenterin


 

Lataa kalenteriohjelma windows tai mac koneelle

  Lataa...
  Lataa...